דנה

הליך לא תקין בניהול פרויקט בינוי בינוי

שלום רב, הבניין בו אני גרה נמצא בתהליך לפרויקט פינוי בינוי. אני שותפה לרעיון אך מסתייגת מאופן ניהול התהליך ע"י הצוות המוביל. האם מלבד הנושא התכנוני- מקצועי, החוק מחייב ניהול תקין וברור של התהליך (למשל, פרוטוקולים של ישיבות, אופן בחירת בעלי מקצוע - עו"ד, ושאר מלווים וכדומה) - אם כן , מה מחייב החוק והיכן נתן למצוא סימוכין? האם ניתן להתנגד (משפטית) לפרויקט מוצע על סמך אופן ניהולו ע"י הצוות המוביל (ועד הבית)?

עו"ד שי אליאב

עקרון יסוד בפרויקטים אלו הוא השקיפות ושוויון, והפסיקה רואה בהם כבסיס לפרויקט. כישלון בעמידה בתנאים אלו עשוי להוות עילה טובה להתנגדות להליך, במקרים המתאימים.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום תמ"א 38 ופינוי בינוי