ירדנה

בהמשך לתשובתך, תמ"א 38

אכן פניתי לעוה"ד שמטפלת בעניין התמ"א, היא העבירה ליזם מכתב 1 שלא קראתי את תוכנו, בצירוף תמונות שהעברתי אליה, התקבלה מהיזם תשובה לא עניינית. מעבר לכך, עוה"ד אינה נעניינת לטלפונים שלי, היא הודיעה באמצעות ועד הבית שאין זה מעניינה לטפל באופן אישי בבעיות שנגרמות לדיירים עקב התמ"א. מה עלי לעשות במקרה מעין זה?

עו"ד שי אליאב

לפעול במשותף עם נציגות הבנין. ככל ועוה"ד מטעמכם אינו ממלא את חובתו ניתן לקיים עמו שיחה בענין ואף להתריע בפני חילופו. המפתח הוא בנציגות.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום תמ"א 38 ופינוי בינוי