שרה

תמא 38 היזם היה בפשיטת רגל בזמן החתימה על החוזה

החוזה נערך לפני 6 שנים, עד היום לא קיבל מהעיריה אישורי בניה. אנחנו רוצים מאוד להשתחרר ממנו, הוא מאיים בתביעות. בזמן חתימת החוזה היה בפשיטת רגל ובחובות נושים ולא ידענו. היה אסור לו לפתוח חברות. הוא גם היה מוגבל בבנקים. האם זאת יכולה להיות עילה לביטול החוזה ולהגשת צו הצהרתי בבית המשפט שהוא תהליך קצר ונוח. במקום תהליכים ארוכים ויקרים

עו"ד שי אליאב

את העילות לביטול תמצאו בחוזה. בדרך כלל חדלות פירעון היא עילה לבטלות. קחו בחשבון שביטול חד צדדי כסעד עצמי עשוי להוביל ממילא לערכאות.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום תמ"א 38 ופינוי בינוי