אבי

שלום רב, יש לי דירת גג בת 115 מ''ר+גג מרוצף 50 מ''ר (לא מקורה) בטאבו. יש הצמדה. בפינוי בינוי הובטחה לי תוספת של 12 מ''ר (ממ''ד). 1. איזה תוספת במ''ר א

שלום רב, יש לי דירת גג בת 115 מ''ר+גג מרוצף 50 מ''ר (לא מקורה) בטאבו. יש הצמדה. בפינוי בינוי הובטחה לי תוספת של 12 מ''ר (ממ''ד). 1. איזה תוספת במ''ר אני אמור לקבל על הגג. 2. אם ארצה לשנמך את הדירה החדשה כלומר 90 מ''ר במקום 140 מ''ר, מה התמורה פר מ''ר אותה אמור הקבלן לשלם לי? תודה רבה

עו"ד שי אליאב

אתה מציג נושאים משחריים שעליהם לסוכם במסגרת המו"מ מול היזם, וזאת לאור המאפיינים היחודיים של דירתך. ניתן להיעזר בשירותי שמאי, כל שכן שמאי הקבוע על החוק, להגיע להסדר.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום תמ"א 38 ופינוי בינוי