ido

פרוייקט תמא איזון בין דיירים

בבניין שלי יש 16 דירות מתוכם 2 דירות אשר קיבלו היתר בניה לחדר יציאה לגג ולמרפסת בגג בשנות השמונים הבניה לא נרשמה בטאבו כך שבנסח שלכ הדיירים יש שטח שווה הבניה לא נרשמה בתקנון הבית המשותף דירה אחת שייכת לאותם בעלים משונות השמונים דירה שניה נרכשה במצב הנוכחי האם לדירות אלה יש זכויות עודפות על הדיירים האחרים בבניין ? במידה ויש כיצד קובעים את הזכויות העודפות ? יש יזם שמוכן לתת להם תמא 2 אבל אז התמורות לדיירים האחרים מאד נמוכות האם אפשר לאזן?

עו"ד שי אליאב

לענין זה עולות 2 שאלות: האם הבניה בהיתר? האם זכויות הבניה מוצמדות לדירות בתקנון הבית המשותף? ככל שהתשובה חיובית בשתי השאלות, יש לקחת זאת בחשבון התמורות לבעלי דירות אלו. לא משנה לענין זה אם הבניה מופיעה או לא בנסח

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום תמ"א 38 ופינוי בינוי