מרטין

תוכנית פוני בנוי - היזם משלם עבור העו״ד של הדיירים?

קיבלתי הסכם לחתום עליו, האם זה רגיל שהיזם משלם על העורך דין שמציג את הדיירים? כתוב בהסכם: לנהל מו״מ בשמנו עם חברות היזמיות עד לבחירת 3 חברות יזמיות עמך ינוהל מו״מ - שלאחריו יוצגו שלשתן לכל הדיירים לנהל מו״מ עם החברות היזמית שתבחר ע״י הנציגות מתוך שלושת החברות שנבחרו לאחר הצגתן לדיירים לבחור יועצים לרבות מפקח בניה לרוך ליווי בעלי הדירות בהליך סגירת המפרט הטכני והתוכניות ופיקוח על הבניה שכולם ימומנו ע״י היזם שיבחר אנו בוחרים את משרד עורכי דין ״״ כמשרד עורכי דין שילווה משפטית את בעלי הדירות לרבות סיוע בבחירת היזם וניהול מו״מ משפטי לצורך סגירת התנאים המשפטיים בהסכם מול היזם שיבחר. שכרו של משרד עורכי דין ישולם ע״י היזם שיבחר בכל מקרה

עו"ד שי אליאב

בהסכמי התחדשות מקובל ונהוג שהיזם נושא בשכרו של עוה"ד. על מנת שלא להציב את עוה"ד בניגוד עניינים, שכרו נקבע מול הנציגות והיזם אך נושא בתשלום

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום תמ"א 38 ופינוי בינוי