חיים

תמ"א 38 תיקון 3

שאלה: א. האם היתה השבוע ישיבת המועצה לתכנון לגבי אישור התיקון ומה התוצאה? ב. האם לפי סעיף 13 כפי שפורסם לא ניתן לנצל זכויות שלא נוצלו במגרש בנוסף לתוספת מכח התמ"א. מה שבהרבה מקרים מפחית את כדאיות העיסקה.

עו"ד שי אליאב

ישיבה אכן התקיימה. עד אשר לא יאושר נוסח סופי של התיקון, אני מציע לא להסתמך על המצב הנוכחי.

חיים

בהמשך לתגובה האחרונה. בעניין הסעיף המתנה את התוספת של התמ"א בכך שלא יתווספו לקומות שלא נוצלו מכח תב"ע קיימת. האם זה אכן כך?. לפי מה שפורסם הממשלה אישרה היום את תיקון מס 3

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום תמ"א 38 ופינוי בינוי