רענן

בחינה מחדש של הסכמי ראייה

בהסכם הגירושין שלי ושל גרושתי הגענו להסכמה בנושא משמורת והסדרי ראייה של הילדים. אחרי שקיבלנו את הגט היא לא נתנה לי לראות את הילדים. חשוב לציין, שהיא מטופלת ע"י שירותי הרווחה. מהרווחה יצרו איתי קשר ואמרו לי שאני צריך להגיע לפגישה כדי לבחון מחדש את הסדרי הראייה. מה פתאום זה קשור לשירותי הרווחה? זה לא אמור לעבור דרך בית משפט?

עו"ד רות גוברין

רענן, הרווחה קשורה מאד לעניין הסדרי ראייה ובתי דין רבניים ובתי משפט לענייני משפחה, בעקר במקום שהמחלוקות מרובות, מעבירים סמכות, גם לפי החוק לעו"ס לסדרי דין, לקבוע הסדרים או שינויים, הערכאות מסתמכות על תסקירים שעו"סים מעבירים. עצתי, גש לרווחה ופגוש ילדיך. בהצלחה

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום נוער בסיכון ורווחה