רונית

ילד היפראקטיבי ועצבני

אני חד הורית יש לי בן בן 11 מופרע מאוד אלים. מה אני יכולה לעשות

עו"ד רות גוברין

רונית, קשה לקבל את סגנון תיאורך לגבי בנך, קשה להאמין שלא נעשה דבר עם ילדך, האם את מתקשה לגדלו? האם את מוכרת לרווחה? לפי תיאורך בנך סובל ממצוקה נוראית כבר זמן רב מאד. מהרי והתייעצי עם יועצת בית ספר, פסיכולוגית, נוירולוג ואפילו פסיכיאטר. את יכולה לפנות לעו"ס משפחה שתייעץ לך מה לעשות. אם את לא מוכרת לרווחה קחי בחשבון שעו"ס לחוק הנוער יכולה להיכנס לתמונה. אספי את מירב הסבלנות והאהבה ודאגי לבנך בחמלה, הבן שלך לא מופרע הוא בבעייה גדולה.

חני

יש טיפול טבעי למחלת היפראקטיביות: http://www.tivoni.co.il/%D7%94%D7%99%D7%A4%D7%A8%D7%90%D7%A7%D7%98%D7%99%D7%91%D7%99%D7%95%D7%AA/%D7%98%D7%99%D7%A4%D7%95%D7%9C-%D7%91%D7%9E%D7%97%D7%9C%D7%AA

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום נוער בסיכון ורווחה