עדנה

נער מועד

אבא של נער מסוים נפל לסמים. עכשיו נראה שגם הבן שלו עומד ללכת בעקבותיו. האם אפשר לגרום לכך שהוא ישהה באיזשהו מוסד מתאים למשך תקופה?

עו"ד רות גוברין

עדנה את מי לשלב במוסד? את האב? את הבן? זה לא פתרון שנשלף כך סתם מהשרוול, יש לדווח לרווחה על הסיכון , עו"ס נערים יכול/ה וי/ת/תערב, ייתכן שבהמשך ת/יתערב גם עו"ס לחוק הנוער, דרכי טיפול יוצעו... הנער הזה חייב תמיכה טיפולית דחופה למנוע את התדרדרותו לסמים, כמובן שניתן לפנות ליועצ/ת בית ספרו כדי שי/תכנס לתמונה, היא אמורה לדווח על נער שאין מי שיטפל בו וישגיח עליו וכי המצב הקיים מהווה סיכון ממשי. ככל שתפעלי מהר יותר את מגדילה את סיכוייו להינצל.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום נוער בסיכון ורווחה