דנה

אלימות הבת

מה עושים עם בת שהשתחררה לא מזמן מהצבא ומאד אלימה כלפי המשפחה ולא מוכנה לקבל טיפול וחושבת שמגיע לה הכל. בעבר קיבלה טיפול פסיכולוגי וזה מעט עזר. בלתי אפשרי לחיות איתה. האם צו הרחקה הוא פיתרון כפי שהציעו לנו גורמים שונים.יש לציין שבחברת חבריה אינה אלימה רק בבית.

עו"ד רות גוברין

דנה צו הרחקה אפשרי, לדעתי הוא לא פתרון מהותי, אם כי יכול להרגיע את הרוחות בביית באופן המיידי, הייתי מציעה להורים, לבדם, להתייעץ עם גורם מקצועי שישקף להם את המצב וייתן להם ארגז כילים כדי להשיב שלום בביית ולהשתית מערכת תקינה עם הבת.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום נוער בסיכון ורווחה