רות

צפיפות יתר

אנחנו זוג שחושב לקנות דירה שנמצאת בקיבוץ באיזור חיפה. הקיבוץ מרחיב את השטח לבנייה. העניין הוא שכמות הדירות שמוצעות למכירה היא גדולה מאוד על שטח לא גדול מספיק והצפיפות שתהיה שם תהיה גדולה מאוד. האם מותר לצופף אנשים בצורה כזאת? יש עתירה שאפשר להגיש כדי למנוע את זה?

עו"ד צבי סיגל

רות שלום, בתים ושכונות נבנים עפ"י היתרי בניה ועפ"י התב"ע החלה על שטח הבניה. כל עוד הבניה היא עפ"י התב"ע ובהתאם להיתרים, הדבר מותר, הגם במידה ונראה כי המדובר בצפיפות ייתר. בברכה, צבי סיגל, עו"ד

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום הרחבת ישובים