מזכיר קיבוץ

המלצה כיצד להמשיך תהליך הרחבת ישובים

אנחנו במשא ומתן עם חברת יעוץ לגבי תהליך הפרטה ובכלל זה הרחבת ישוב. אשמח להמלצתך כיצד להתחיל תהליך הרחבת ישוב שכן כמובן הקיבוץ מפולג בין הותיקים המבוגרים, שאר החברים, ילדיהם וכאלו שרוצים לחזור. רוב תודות

עו"ד צבי סיגל

שלום רב תהליכי "הפרטה" והתרחבות הינם תהליכים מורכבים מאוד וכפי שבוודאי כבר נוכחת, כרוכים בהם נושאים רבים ומגוונים מאוד. בשל מורכבות התהלכים, וההשלכות מרחיקות הלכת על היישוב, חשוב מאוד להתייעץ עם בעלי מקצוע בעלי נסיון מוכח, ולבצע את תהליך הקליטה לאחר מחשבה של מספר רב של צעדים קדימה. הייתי ממליץ תחילה להתייעץ עם בעל מקצוע הבקיא בקידום תהליכים חברתיים כדוגמת זה עליהם אתה מדבר. נוכל להמליץ לך על כאלה, ולהתייעץ במקביל עם עו"ד המתמחה באגודת שיתופיות. משרדנו עומד לשירותכם בעניין זה. צבי סיגל, עו"ד

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום הרחבת ישובים