רפאל

קבוצת רכישה

האם אני יכול להקים קבוצת רכישה? בסך הכל תחום הנדל"ן מאוד מושך אותי. הרעיון הכללי הוא להקים קבוצת רכישה בנדל"ן,רכבים,עסקים והשקעה בעסקים. האם עליי בעצמי לפתוח תיק ברשויות השונות על רווחים שונים? אני בן 22 עובד כשכיר בחברת אבטחה ובימים אלה העלתי אתר להזמנת מאפים דרך האינטרנט! אני בן 22 אני חושב שהגיל קצת ירתיע רוכשים להצטרף לקבוצה אך אינני מתייאש מהר אני תמיד חושב בגדול!

ערן

שלום, אנחנו קבוצה של מספר חברים המעוניינים לרכוש קרקע במשותף, לבנות עליה מספר יחידות דיור, לגור בחלקן ואת השאר למכור. הבנתי שהדרך היחידה לקבל מימון לפרוייקט כזה היא עי הקמת קבוצת רכישה. שאלתי היא, האם באין גורם מארגן, דהיינו משובר בהתארגנות פרטית לחלוטין, האם הקבוצה תהיה חייבת בתשלון מע''מ על הקרקע ומס רכישה בסוף התהליך על המבנים עצמם? תודה מראש, ערן.

עו"ד צבי סיגל

רפאל שלום, פורום זה עוסק בהרחבות ישובים וכל הכרוך בכך, והמדובר בתחום משפטי ספציפי, שאינו קשור עם שאלותיך/תהיותיך. על כן, אנא פנה לפורום נדל"ן. בהצלחה בעסקים, צבי סיגל, עו"ד

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום הרחבת ישובים