אור

שאלה בקשר לתוספת

אנחנו בבית דו. זאת אומרת יש לנו קיר משותף עםהשכן. כך בנוי חלק מהרחוב. כשיוצאים מהסלון היתה מפרסת פתוחה עם פרגולה. הורדנו את הפרגולה והוספנו בחזית תוספת מקירות גבס פלטות גבס כ-15 מ"מ קיבלנו התראה לפני הריסה. היום הייתי בעירייה היה מאוד קשה לטפל למרות ששלושה שכנים גם עשו כן. אנחנו נתבקשנו להרוס. בקושי רב בנינו /סגרנו. היום יש פתרו או שחרב עולמנו?

עו"ד צבי סיגל

אור שלום וברכה, הפורום אינו עוסק בשאלות נשוא פנייתך. אנא הפנה את שאלת לפורום תכנון ובניה. בברכה, צבי סיגל, עו"ד

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום הרחבת ישובים