אפרת

בנייה בהרחבה

אילו אישורים צריכים להוציא כדי לקבל היתר לבנייה בהרחבה של הקיבוץ?

עו"ד צבי סיגל

אפרת שלום רב, לצורך קבלת היתר בניה בהרחבה של קיבוץ, יש צורך בקבלת האישורים הרגילים לצורך קבלת היתר בניה, כגון: אישור הודעה המקומית לתכנון ובניה, ממ"י, ולעיתים אך באישור של הקיבוץ, תלוי האם בקיבוץ המדובר יש תקנון בניה. במקרה ויש כזה, יש לפעול בהתאם לתקנון הבניה. הייתי ממליץ לך קודם כל לפנות למזכירות הקיבוץ ולברר האם יש תקנון בניה, ולקבל מהם הנחיות בנוגע לדרך הפעולה. בברכה, עו"ד צבי סיגל

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום הרחבת ישובים