הילה

בירורים

שלום רב, אני סוכרתית עם סיבוכים בעיניים (רטינופטיה) והבנתי שהריון מחמיר את המצב בעיניים. עם זאת, המצב הזה אינו מהווה מניעה להיכנס להריון. אם אני רוצה לשמר את בריאותי, האם אני יוכל להיעזר באם פונדקאית? אם כן, מה עליי לעשות בשביל להתחיל לפעול בנושא? ומה המחיר המשוער של התהליך? תודה רבה

item.Author מנהל הפורום עו"ד סיגל רוסק-גיסין

הילה שלום, התשובה מורכבת ולא ניתן לענות עליה בקצרה בפורום צרי איתי קשר ואסביר לך את כל מה שאת רוצה לברר על ההליך. סיגל 0544848477 בהצלחה