אלון

זכויות של אם פונדקאית אחרי הלידה

שלום האם זוג שנעזר באם פונדקאית מחוייב במשהו לאם אחרי הלידה? האם לאם יש זכויות עם הילד? האם האם יכולה שנים אחרי שהילד נולד לבקש להיות בקשר עם הילד ומה קורה אם הילד מעוניין להיות בקשר איתה? איך נוכל להגן על עצמנו?

item.Author מנהל הפורום עו"ד סיגל רוסק-גיסין

הדרך של זוג להגן על עצמו היא דרך מישפטית. בחוזה שאתם עושים עם הפונדקאית אתם רושמים את כל הדרישות שלכם למשל שהפונדקאית לא תוכל להיות בקשר איתכם ועם התינוק לאחר הלידה וכדומה. הדרך הטובה ביותר היא להתייעץ עם עורכת הדין שלכם בתהליך היא יודעת מה צריך לכלול החוזה. בהצלחה סיגל-חיים חדשים.