דני

הבעיה של פונדקאות הרבה יותר יסודית קיים חוסר שיוויון עמוק יותר שאלה חשובה

חוסר השוויון לעניין פונדקאות לזוגות חד מיניים הוא ברור! הבעיה שקיימת היא יסודית יותר ותפטור את הבעיה היסודית בעוד שאישה יכולה לקבל תרומת זרע ללא קושי ויש לה רחם היא בפועל יכולה לההביא ילד לבד! על אותו עקרון יש זכות לגבר לקבל ביצית נכון? אלא שללא רחם אין לו יכולת לממש את זכותו כיחיד כמו אישה שיש לה רחם להביא ילד לבד! לכן יש לדרוש שיוויון של גבר יחיד מול אישה המקבלת תרוצת זרע את הזכות בסיסית של גבר לפונדקאות כחלק מזכות יסוד במסגרת אדם יחיד שויון מול האישה! בכך תפתטרנה כל הבעיות של פונדקאות בלי קשר למה הזוגויות שלך!!!! והעדר שוויון היחיד ודרישה לפונדקאות לגבר עם תרומת ביצית יביא את הפתרון לכל הגברים כולם!!!! תגישו תביעה כזו!

item.Author מנהל הפורום עו"ד סיגל רוסק-גיסין

דני יש לי שאלה אליך. אשמח אם תתקשר אלי לסיגל 0544-848477 תודה ובהצלחה