ליאת

תביעת הגרוש

שלום שמי ליאת ואני גרושה 3 שנים וחצי, בהסכם הגירושים שלי ושל הגרוש שלי מצויין כי כל כסף שהוא מקבל ממקום עבודו בעבור הילדים הוא מחוייב להביא לי לשימוש הילדים. (משטרת ישראל) אך לצערי כל פעם שזה קורה , אני צריכה להתחנן לכסף כמו מסכנה ונדבה, לא תמיד הוא מביא לי וגם כאשר הוא מביא, הוא מפחית מהסכום. השנה הגשתי דרכו החזר לקייטנות והוא קיבל סכום כסף מהעבודה אך מסרב להביא לי, בנוסף בתחילת חודש ספטמבר , הוא מקבל מענק לימודים בעבור הילדים בסכום של 2400 שגם אותו הוא מסרב להביא, על סמך הכספים האלה קניתי לילדים ציוד לביה"ס. במקביל לבקשתי את הכסף הוא איים להפחית לי את דמי המזונות או לא לשלמם כלל. אני מאוד מפחדת מחודש ספטמבר, שלא יחזרו לי צ'קים ובכלל שלא אוכל להתקיים. בתודה מראש

עו"ד שלומי באשי

שלום ליאת, ממה שכתבת אני מבים שיש בידך פסק דין המחייב אותו להעביר כספים אלו לידך. על כן הייתי מנסה לפתוח תיק הוצאה לפועל בהסתמך על הרואה זו בפסק הדין בצירוף הקבלות המתאימות. במסגרת תיק זה תוכלי אף לקבל צו למדור תשלומים של משטרת ישראל שיפרטו כמה החזר הוא זכאי לקבל ועבור מה.