שרון

שאלה דחופה בפסק הדין

שאלה דחפהההההההה לי ביותר יש לי פסק דין למזונות על שני ילדי הגדולים בפסק הדין נכתב שהמזונות ישולמו כל חודש לחשבון בנק שלי לאחר תקופה קצרה מאוד מקבלת פסק הדין(12/09התקבל הפסק דין) עוקל חשבון הבנק שלי ואז בהסכם הדדי עם אחותו של הגרוש שלי שהיא האפוטרופוסית עליו המזונות היו מועברים עלי ע"י הפקדת מזומן בזמן כל התקופה הנ"ל קיבלתי את המזונות ללא הפרשי ההצמדה ויוקר המחיה כמו שנכתב בפסק הדין וכן לא קיבלתי חצי בחצי את כל התשלומים הנוספים כפי שמגיע לילידי למרות שידעתי על ההוצאות האלו מראש ואף העברתי קבלות ולכן תבעתי הפרשים הוא קיבל את התביעה וביום שישי האחרון הם הודיעו לי שיפסיקו להעביר לי את המזונות דרך הדואר אלה רק לחשבון הבנק כדי שזה יעוקל כדבריהם אני מאוד חוששת מזה במידה והכסף יעוקל לא אוכל לשלם שכירות ואזרק לרחוב מה אני כן יכולה לעשות ?.הבנתי שבבית המשפט התיק כבר סגור ולכן זה בעיתי להגיש בקשות דחופות בתיק אודה על עזרתכם בדחיפות התשלום החודשי מתקרב מאוד ואני חוששת להישאר בלי הכסף

שלומי באשי, עו"ד

שלום שרון, לא ציינת במסגרת מה עוקל חשבון הבנק שלך. אם התשלום המועבר הימו בגין מזונות קיים סיכןי סביר כי העיקול לא יחול. הייתי מציע לפנות.לתיק הגורם המעקל ולהגיש שם בקשה כי העיקול לא יחול על דמי המזונות. אני מניח שזה יעזור. במידה ולא תמיד קיימת אפשרות של פנייה להוצאה לפועל בדרישה כי התשלום יועבר דרכם.