מנהלי הפורום

שלומי באשי - משרד עורכי דין
עו"ד שלומי באשי הינו בעל ניסיון של למעלה מ 20 שנים בתחום דיני המשפחה הכולל הופעות בבתי המשפט לענייני משפחה ובתי הדין הרבניים והוא מכהן זו השנה השביעית ברציפות כיו"ר הועדה לענייני משפחה בלשכת עורכי הדין מחוז תל אביב והמרכז. עו"ד באשי עורך השתלמויות מקצועיות והרצאות בתחום דיני המשפחה לציבור עורכי הדין ומרכז את תחום דיני המשפחה בלשכת עורכי הדין מחוז תל אביב והמרכז עבור ציבור עורכי הדין.
הסדרי ראיה אחרי גיל 18
דינ
דינה 1האם משמורנית והבת הגיעה לגיל 18. האם הסדרי הראיה כולל הלינה נפסקים אוטומטית? בהסכם לא כתוב עד איזה גיל. המזונות ממשיכים עד סוף התיכון ושליש בצבא. מה לעשות אם האבא מתעקש שהיא תמשיך לישון אצלו ?
RE:
שלומי באשי - משרד עורכי דין

שלום דינה, אין דבר כזה שנקרא הסדרי ראייה עם בגיר. הקשר עם ההורים והבגיר ייעשה בהתאם לרצונות שני הצדדים ללא כל יכולת אכיפה כזו או אחרת של מי מהצדדים על הזני.