מירב

חיוב מזונות מאב לא ישראלי - המשך

עו"ד באשי תודה על התשובה המהירה. אכן ההסכם נחתם וקיבל תוקף פסק דין בישראל. האקס שלי טוען שבדק עם עו"ד באנגליה אשר טענו שמאחר וההסכם הושג לאחר שהוצאתי נגדו צו עיכוב יציאה מהארץ, הוא אינו תקף מאחר ונחתם "תחת לחץ" ואינו שווה דבר באנגליה. האם נכון הדבר?

עו"ד שלומי באשי

לדעתי לא. לכל היותר טענה זו תוכל להישמע כטענת הגנה בהליך שתנקטי באנגליה אבל מכאן ועד להישאר ללא מזונות המרחק הוא גדול זו הדרך היחידה שעלייך לנקוט בה כעת באם מכל סיבה שהיא לא ייאכף פסק הדין באנגליה אזי תיאלי להתחיל את התהליך מחדש. אני חוזר שוב, גשי לייעוץ כדי שמישהו יבדוק את פסק הדין שאת מחזיקה בו וייתן דעתו על העניין.