מאיה

מזונות ומדור

שלום רב, רציתי בבקשה לברר האם מדו"ר הינו סעיף עפ"י חוק או נושא הנתון למשא ומתן? כלומר, יש לי שני ילדים, כעת גרושה, האם ישנם את מזונות הבסיס עבר כל ילד ותוספת מדו"ר שבית הדין מחוייב לפסוק, או לא בהכרח? תודה. אני שואלת על השתתפות בשכ"ד, גנים חוגים וכו' תודה רבה וערב טוב.

עו"ד שלומי באשי

שלום מאיה, המדור שעליו את מדברת משמעותו השתתפות בהוצאות דיור של הילדים. אם אין הוצאות כאלו אז אין השתתפות. לכן רכיב זה ייפסק לגופו של עניין. כך גם גנים וחוגים. נא ראי תשובותיי כאן בפורום בעניין זה

מאיה

שלום, תודה על התשובה. וודאי שאני שואלת מפני שישנו תשלום שכירות בפועל שלי ושל הילדים. השאלה האם זה עדיין נתון למשא ומתן עניין המדו"ר או זה חד משמעי כמו תשלום מינימום מזונות? האם תהיינה פירצות לאבא של הילדים וסיבות למה הוא לא יכול לשלם ובימ"ש 'יתחשב' בו או שזה חד משמעי? תודה רבה, יום מקסים