רויטל

מזונות תינוקת

שלום רב, אנחנו לפני משפט מזונות והייתי מעוניינת לדעת כמה בימש נוהג לפסוק. תינוקת בת 7 חודשים משמורת אצלי. הגרוש שלי עצמאי בתחום החשמל והשיפוצים ומרוויח כסף גם בשחור( הראה לבימ״ש כי מרוויח מינימום ) כרגע אין לי דרך להוכיח כי מרוויח יפה מאוד ובשחור. לפני כשנתיים וחצי (לפני שנישאנו ) קנה דירה. האם ביהמש מכיר את הטריקים של גברים שמרוויחים בשחור ומראים כי משתכרים מינימום ? קל וחומר אם אומר שמשתכר מינימום איך היה באפשרותו לקנות דירה? האם העובדה שיש לו דירה הינה הוכחה מספקת כי עליו לשלם יותר מזונות מהמינימום ? חשוב לי לציין שאין לי שום דרישות לגבי הדירה הזו, היא שלו וזה ברור לי! פשוט מאוד מציק לי שהוא מנסה לעשות עצמו מסכן בביהמש על מנת לשלם את המינימום שבמינימום! אשמח לתשובה כמה מזונות בד״כ פוסקים במקרה כזה. תודה

עו"ד שלומי באשי

שלום רויטל, בית המשפט יושב בתוך עמו והאמיני לי שהוא יידע אם הסיפור אינו נכון. מזונות בתך ייקבעו לפי צרכיה ואם יש בעתעד מטפלת או מעון אז עליו לשאת במחצית הוצאה זו. גן את מטפלת בה כרגע מגיעים לך דמי טיפול.