הודייה

מזונות

הייתי מבקשת לדעת האם אישה שמתחתנת שוב תמשיך לקבל מזונות לפי פסק דין שמשולמים לה מביטוח לאומי היא מתחתנת להקים משפחה והאם המזונות תקבל בהסדר דרך המוסד לביטוח לאומי שהחייב משלם לביטוח לאומי והביטוח משלם לאישה תודה. מחכה לתשובתכם

עו"ד שלומי באשי

כלל אין קשר בין מעמדך המשפטי לבין חובת תשלום המזונות של הגרוש כלפי ילדיו. פסק הדין ימשיל לעמוד בתוקף וככזה גם ההסדר מול ביטוח לאומי ייתכן כי בגין הנישואין יירד הסכום לו את זכאית על פי הטבלה הנהוגה במוסד לביטוח לאומי אבל הזכות נותרת בעינה.