אנה

מזונות

שלום רב השאלה שלי היא-תשלום מזונות. אני גרושה. אימא של ילדה בת10. גרוש שלי ברח מהארץ לפני חודשיים בארך.וכמובן שלא שילם לי חודשיים האחרונים ולא אמר לי כלום. לפי מידע שיש לי הוא לא מתכוון לחזור. אז אני לא יודעת מה לעשות ולאן לפנות- האם יש סיכוי שביטוח לאומי ישלם לי במקומו? תודה מראש. אנה

שלומי באשי, עו"ד

שלום אנה, את יכולה לנסות ויש מצב שכן. מעבר לכך את צריכה לדאוג שיהיה צו עיכוב יציאה מן הארץ נגדו למקרה שיחזור ולדאוג שיהיה תיק הוצאה לפועל אם חוב המזונות העדכני פתוח. באם הוא באמת לא מתכוון לחזור - קיימת אפרות של תביעה כנגד הוריו.