מיכל

הגדלת דמי מזונות

שלום רב, לפני 4 חוד אושר הסכם בבית הדין לאחר הליך גישור בו אני מקבלת 6.000 ש"ח + חצי מהוצ חינוך (עד לתקרה של 1500). הוא משתכר 25.000 נטו אני 5.500 נטו. יש לציין כי אני קורסת תחת הנטל . יש לנו 3 ילדים (4.8.9). אני רוצה להגיש בקשה להגדת מזונות, אין לי אפשרות לממן עו"ד. להערכתך מהם סיכויי הצלחתי? כמה עליי לדרוש? האם זה מקובל להגיש בקשה ללא עו"ד? תודה רבה וסליחה על האריכות..

שלומי באשי, עו"ד

שלום מיכל, מאוד קשה לפתוח הסכם גירושין שאושר. את תצטרכי להצביע על שינוי נסיבות מהותי ואינני חושב שהמהלך ראוי. את מקבלת 2000 שח לילד לא כולל חינוך וחריגים ואנימחושב שיעעה קשה להגדיל וכל שכן לבד וללא ייצוג