נחמי

מזונות

שלום אני ובעלי לא הגענו להסכם משותף בעניני המזונות בעלי משתכר ב9500 ברוטו אני 3300 הוא מוכן לשלם לי 3500 ש״ח זה נראה לי קצת מאד הדירה שאני משכירה עולה לי3400 הגן של ביתי 850 הצהרון של בני 440 מה הסכום שנראה לך שמגיע לי והאם לפנות ליועץ משפטי כי לא הגענו להסכמה?? תודה רבה....

עו"ד שלומי באשי

שלום נחמי, סכום של 3500 ש"ח עבור מזונות שני ילדים בנתונים שציינת הינו סכום נמוך. אני חושב שיותר ראוי לדבר על תשלום של 2,200 ש"ח לילד. או לדאוג לכך שהוא ישלם את כל המחציות בתוספת מדור וסכום בסיס. במקר שלכם עדיף סכום קבוע. בכל מקרה אני תמיד ממליץ לקבל ייעוץ משפטי.

נחמי

תודה מזה נקרא את כל המחציות אם יש חוב בבנק של 1300 ש״ח החזר כל חודש אני אמורה להשתתף בו או חש דרך להיות פטורה מזה אם הוא בחר בגירושים.

עו"ד שלומי באשי

לא ברור מהו החוב בבנק אבל מבחינה רכושית החלוקה היא גם בחובות. כאשר דיברתי על מחציות התכוונתי למחצית הוצאות חינוך, רפואיות, קייטנות, חוגים ושיעורים פרטיים.