אלי

טענת פרעתי במזונות- פקודת מאסר

שלום, קיבלתי לשלם חוב מזונות זמניים רטרואקטיבית שנה אחורה עם טענת קיזוז . קיזזתי את כל ההוצאות ומזונות עבר ששילמתי וגרושתי סירבה לקבל את התשלומים והחזירה את הצי'קים ופנתה להוצל"פ וביקשה סעדים רבים שלא אושרו (עיכוב ר.נ ויזה , וכו' ונדחו) כיום ביקשה גם פקודת מעצר ואני מתחילה שלחתי טענות פרעתי עם צילומי ההמחאות שקיבלה וגם שהחזירה כמובן. עד ליום זה אין החלטה לגבי פקודת המאסר? כמה זמן לוקח אם בכלל שיאשרו לה אם ביקשה את בקשת המאסר ? יש לציין כי רואים שאני הייתי 3 פעמים וביקשתי ביטול כל ההליכים !

שלומי באשי, עו"ד

שלום אלי, לא הבנתי אם שילמת את המזונות או לא? אם שילמת אז לא תוצא נגדך כל פקודת מאסר. אם לא שילמת כי שיקים הוחזרו וכיוב.. הרי שעליך להפקיד מייד בתיק ההוצלפ את הכספים שאינם שנויים במחלוקת ולבקש דיון על היתר ועיכוב הליכים. במקרה כזה לא תוצא נגדך פקודת מאסר אולם ייתכן ותידרש להפקיד סכום כלשהוא בקופת ההוצלפ. בכל מקרה החלטה בבקשה לפקודת מאסר אמורה להינתן תוך כמה ימים. הרשם רואה את כל הבקשות הפתוחות תיק לפניו ובמתן החלטתו בפקודת המאסר אמור להתחשב בכל הנתונים הקיימים.