דוד

דמי מזונות

אני ואשתי עומדים להתגרש וברצוני לדעת בערך מהם דמי המזונות שאצטרך לשלם הנתונים הם כדלקמן: משכורת האב: 6750 נטו משכורת האם : 5300 נטו שכירות: 3000 ש"ח ארנונה מים וחשמל בממוצע חודשי: 600 ש"ח קניות כ1500 ש"ח בחודש גן כרגע פרטי 2200 ש"ח בחודש והחל מספטמבר גן עירייה אשמח לתשובה, בתודה מראש, דוד

עו"ד שלומי באשי

שלום דוד, בנתונים שהצגת זה אמור להיראות כך : 1,250 ש"ח + מדור (1,000 - 1,100 ש"ח) ומחצית הוצאות חינוך שזה גן וצהרון. כמובן שהוצאות החינוך יירדו בהתאמה.