גיל

תשלום מזונות

לי ולאישתי 3 ילדים בגילאים: 9,15,17 שכרי נטו כ 19 אלף ש"ח ושכרה של אישתי כ 7 אלף ש"ח נטו. כיצד נקבעים תשלומי המזונות, מה הגיוני? מין הסתם אישתי תשאר בדירה המשותפת ואני אצטרך לשכור דירה על כל הכרוך בכך

עו"ד שלומי באשי

שלום גיל, יש משכנתא אין משכנתא ? אנא ראה תשובותיי לשאלות כאן בפורום לגבי הסכומים אשר מהווים קנה מידה. במקרה שלך אתם צריכים להביא בחשבון כי המדובר למעשה במשונות שני ילדים שכן הילדיה הגדולה אוטוטו חוצה את גיל 18. אתה לא יכול לצפות למזונות מינימליים במקרה הזה וייתכן כי אם האישה תמשיך להתגורר בבית אז אתה תהיה פטור ממדור ותצטרך לשלם את מזונותיהם והחינוך. יש משמעות לנושא המשכנתא

גיל

אין משכנתא. מה קנה במידה של המזונות?

עו"ד שלומי באשי

אז אם היא נשארת להתגורר בבית ופירוק השיתוף יתבצע בהגיע אחרון הבנות לגיל בגרות, את פתרתר את נושא המדור שלהן ונותר לך לשלם עבור צרכיהם. מדברים על סך של 1,250 ש"ח כסך מינימלי ראוי. אני מניח שבמקרה שלך זה ינוע לגיזרת ה 1,500 ש"ח.