רחל

תשלום מזונות

שלום, אחי ואשתו נמצאים לפני גירושין. יש להם 2 ילדים בני פחות מ-6. אשתו משתכרת 7,000 ש"ח נטו לחודש, גם אחי מרוויח סכום כזה. ללא משכנתא. מה יוכל להיות סכום המזונות שיוטל על אחי?

שלומי באשי, עו"ד

שלום רחל, כשאת אומרת ללא משכנתא האם הכוונה שגם לאחר הגירושין האישה והילדים ייוותרו עם דיור ללא משכנתא ? יש לזה משמעות רבה אם הילדים הם בני שש כעת אז נשאלת השאלה מהי עלות הגן והאם בשנה הבאה בבית הספר מתכוונת גיסתך לשלוח את הילדים לצהרון. בנתוני השכר של אחיך ניתן לצפות לפסיקה בגבולות של 3,500 - 4,500 ש"ח בכפוף לאימות הנתונים דלעיל. בכל מקרה אני ממליץ לאחיך לקבל ייעוץ משפטי