יצחק

מזונות

שלום! יש לי ילדה בת 14 מנישואיי הראשונים שלא ראיתיה מאז היתה תינוקת ועד היום.אני משלם מזונות כבר 14 שנים .נישאתי שנית,לאישתי הנוכחית בת מנישואים ראשונים וכן לנו 3 ילדים משותפים כולם אצלי. אמרו לי שאני יכול לבטל את המזונות מאחר ולא רואה את ביתי האם זה נכון ואם לא אז מה ניתן לעשות ע"מ להקטין את סכום המזונות .יש לציין שגרושתי מקבלת קצבת שארים וכן נישאה בתודה מראש יצחק

עו"ד שלומי באשי

שלום יצחק, סוגייה מאוד מורכבת. למה אתה לא רואה את הילדה ? האם יש ניכור הורי ? האם הילדה לא רוצה לראות אותך ויש הוכחות על כך. תביעות לביטול מזונות לאור סרבנות קשר הן תביעות קשות. הייתי ממליץ לך להתחיל את התהליך ובלבד ש"משמה יבוא שלא לשמה" - זאת אומרת שאולי בכל זאת ניתן יהיה לעשות משהו לחידוש הקשר בינך ובין בתך. כך או אחרת אינני רואה מה אתה יכול להפסיד מנקיטת הליכים שכאלו.