חסוי

מזונות

שלום, התגרשתי ורציתי לדעת מה סכום המזונות שהגרוש שלי צריך לשלם, קצת פרטים: אני משתכרת 5000 והגרוש שלי 5000-6000 ש"ח, אני משכירה דירה בעלות 2600 ש"ח והילד הגדול כרגע בגן פרטי בעלות 1500 ושנה הבאה הולך לגן עירייה ואילו הקטנה תיכנס לגן פרטי רק שנה הבאה בעלות של 1500 ש"ח רציתי לדעת מה הסכום הראוי מבחינת המזונות ומה הסכום מבחינת מדור תודה...

עו"ד שלומי באשי

שלום רב, אנא עקבי אחרי תשובתיי כאן בפורום אמרתי ואני חוזר ואומר כי כל מה שנע בין 1,200 ש"ח לילד + מחצית מהוצאות הגן + עלות של המדור נשמע סביר. בפועל ולאור השתכרותו הנמוכה ש הגרוש אני מניח שזה יהיה - המדור הוא 1000 ש"ח לפי 40%, עוד 2,000 ש"ח מזונות ומחצית מכל עלות החינוך.