טליה

מזונות לאחר גיל18

בתו שצ בעלי אוטוטו בת 18 בהסכם דל בעלי עם גרושתו רשום שעליו ללשלם עד גיל 18 הילדה אמורה להתגייס בדצמבר ועובדת האם צטרך לשלם שליש מזונות ( הגרושה של בעלי סחטנית ) לכן אני אוצנ לדעת מ החוק אומר

עו"ד שלומי באשי

שלום טליה, כפי שציינתי בעבר, אין כל חובה חוקית לשלם מזונות לילד מעל גיל 18 והדבר הזה נקבע בפסיקה. מרגע שיש לכם הסכם אזי מה שכתוב בהסכם הוא הקובע. אם ההסכם שותק לגבי תקופת הצבא אז אין צורך לשלם ברמה החוקית. באם תוגש תביעה של האם (אשר תהיה חייבת להיות מוגשת לפני הגיעה של הילדה לגיל 18) אז סביר להניח שייקבע תשלום עבןר התקופה. אם הילדה עובדת אכן תהיה לכך משמעות עד כדי אי קביעת מזונות לתקופה זו..

טליה

אז לפי מה שהבנתי האם לא תוכל לתבוע אחרי גיל 18 אז עדיף לא לדבר איתה על הפסקת המזונות אלא במפתיע להפסיק כאשר הילדה מגיעה לגיל 18

טליה

בדקתי שוב בהסכם גירושין של בעלי ורשום שצריך לשלם תשלום של 1500 שח צמוד למדד ולא רשום עד מתי אז זה משנה את התמונה?