אבי

נישואים שניים של האישה האם מפחית במזונות

שלום , יש לי ילד בן 6.5 כיום ואני משלם מזונות בסך של 3,250 ש"ח לחודש , האם נישואיה השניים של גרושתי ו/או ילדים נוספים במשפחתה עקב נישואיה השניים מהווים עילה להפחתת מזונותיי ?

עו"ד שלומי באשי

שלום אבי, התשובה היא לא . העובדה שיש לה עוד ילדים לא מאפשרת לך להקטין את המזונות. הדבר היחיד שניתן לחשוב עליו זה שווי המדור שהוקטן לאור העובדה שמתגוררים איתה עוד אנשים. הילד עדיים צעיר ועל כן אם תהיה הפחתה של כמה מאות שקלים, לאורך זמן היא תהא שווה כסף. תריך תמיד לשקלל את העלות מול התועלת.