עופר

נישואים שניים

קרובת משפחה שלי החליטה להתחתן עם בחור גרוש עם שני ילדים שעליהם הוא משלם מזונות סכום של 600 שקלים עקב כך שהוא הכריז על פשיטת רגל או משהו כזה. שאלתי היא:האם הנישואים עימו יכולים לפגוע בהכנסתה בהנחה והיא מרוויחה 6000-8000 ש"ח?

עו"ד שלומי באשי

שלום עופר, מבחינת דיני המשפחה התשובה היא לא. הייתי ממליץ לערות הסכם ממון בינהם אשר מבהיר היטב כי אין לה כל חלק בחובות שלו מכל מין וסוג שהוא ולדאוג לבצע הפרדה רכושית ברורה על מנת שלא ייווצר מצב שבו נושים ינסו להגיע אליה.