דויד

תשלום מזונות אחרי 18

שלום, לפי הסכם שלי עם גרושתי אני מחוייב לשלם מזונות עד גיל 18 או עד סיום בית הספר המאוחר מביניהם, ביתי מופסדת כך שאני משלם מזונות עד 18.5 , השאלה שלי היא מה הכוונה סיום בית הספר האם זה התאריך הרשמי 20.6 או עד שהיא תסיים את כל הבגרויות שבמידה ותזדקק למועדי ב' זה עד ספטמבר. תודה דויד

עו"ד שלומי באשי

שלום דויד, אני אמור לאמר לך שזה עד סוף הלימודים אבל לדעתי זו התקטננות שלך לא לשלם עבור חודש חודשיים של מועדי ב'. הילדה תהיה באותו מצב. משפטית ניתן להפסיק.