מיטל

מזונות זמניים ורכוש

שלום רב. עקב אלימות במשפחה בעלי נמצא במעצר בית עד תום ההליכים. יש לנו ילד בן שנתיים אוטוטו ובית שעליו משלמים משכנתא .אני לא עובדת ואין לי איך לשלם את החובות. במידה ומעוניינת להתגרש מה עושה עם כל הוצאות הבית? האם אני צריכה לפתוח חשבון בנק אחר על מנת שלי ולבני יהווה דמי קיום ואפקיד לשם את המשכורת והמזונות הזמניים ? מה קורה לגבי מזונות זמניים איך ביטוח לאומי יכול לחייב את בעלי לשלם כל עוד עצור במעצר ארוך? האם במידה ולא אשלם את החובות לבית ויצטברו חובות החשבון יהווה מעוקל ויהייה הוצאה לפועל על הבית? האם אוכל למכור את הדירה ללא נוכחותו לאור המצב וחתימה שלו יהווה על ידי מיופה כוח שלו?

עו"ד שלומי באשי

שלום מיטל, את נמצאת במצב לא טוב ואני מייעץ לך לגשת לקבל ייצוג משפטי. את יכולה לפנות לסיוע המשפטי שם ימנו לך עורך דין שיטפל בך. את צריכה לתבוע מזונות ותביעה רכושית. צריך לבקש הקפאת משכנתא כדי לאפשר שקט כלכלי. יש מה לעשות. פני לסיוע המשפטי