מנהל הפורום שלומי באשי - משרד עורכי דין
מזונות לילד מעל גיל 18
לכבוד עו"ד שלומי באשי 3.7.13 שלום רב שלחתי מכתב בדואר רשום אישור מסירה לגרושתי ב9.6.13 מצ"ב העתק של המכתב : אבקש להמציא ולשלוח לי את האישורים והמסמכים הבאים לגבי הילד בהקדם: 1. מסמך מתי תאריך הגיוס של הילד.. לשירות צבאי. 2. ברגע שהילד..מתגייס מסמך מהבקו"ם בתל השומר שהילד..בשירות סדיר . 3. מספר חשבון בנק של הילד.. . היא קיבלה תמכתב ב 14.6.13 וטרם החזירה תשובה.. מה עלי לעשות במידה והיא לא עונה על המכתב דואר רשום ..? הוא סיים את שנת הלימודים ב חודש יוני 2013 אודה לך על עזרתך בנידון בברכה אילן
שלום אילן, אתה לא בקשר עם הילד ? אתה אמור להפסיק את דמי המזונות ביוני 13 או הגיעו לגיל 18 לפי המאוחר. לפנות לצבא אתה גם יכול בתור אפוטרופוס של הילד ולקבל מהם את כל הפרטים הרלבנטיים. אינני יודע מה נוסח ההסכם בינכם ולמי אתה אמור להעביר את המזונות בתקופת הסדיר. זקוק לעוד פרטים
היי עו"ד שלומי באשי הילד התגייס בתאריך 11.8.13 שלחתי לגרושתי פעמיים דואר רשום אשיור מסירה לשלוח לי אישור גיוס של הילד מהצבא . האם היא חייבת להעביר לי.? כי אני לא ישלם את השליש עד שתעביר לי שתאישור.. האם היא יכולה לעשות משהו בנידון במידה ולא שולחת לי? מה עלי לעשות ? בברכה אודה לך אילן