לוגו אתר משפטי - הפורטל המשפטי לקהל הרחב
נגישות
דני

הסדרי ראייה

שלום רב אני גרוש עם שלושה ילדים יש הסכם גרושים מזה שנה וחצי פעמיים בשבוע וכל סופ"ש שני וחגים לסירוגין יש לי שני ילדים גדולים 14 ו17 וילד בן 6 ה17 עושה כרגע בעיות ולא בא בכלל אלי ולא בקשר רציף עימי מזה כחודשיים הבת 14 עושה טובה פעם באה ופעם לא באה איתי הקשר הטוב הוא עם הילד בן ה6 החג הקרוב ליל הסדר היה אמור להיות איתי וגרושתי החליטה על דעת עצמה לנסוע איתם יש לציין שאף חג לא היו עימי מאז הגירושים ויש הפרה בנושא זה באופן קבוע ויש גם הסתות נגדי מצד הגרושה ומשפחתה האם ניתן לעשות משהו עד החג הקרוב בעניין ובכלל בחגים האם ניתן לעשות משהו לגבי הילד הגדול מהי הדרך המשפטית הטובה בעניין זה לגבי החג הקרוב ובכלל ומה ניתן לעשות לגבי הילד הגדול יש לציין שאני משלם מזונות באופן קבוע ןעוד דברים נוספים מחכה לתשובתך בהקדם דני

עו"ד שלומי באשי

שלום דני, צר לי שלא עניתי טרם החג, עקב חופשת חג. שאלת את השאלה בפורום מזונות ולא בפורום משמורת או הסדרי ראייה ועל כן אני מניח שאתה שואל האם אתה יכול לנקוט בסנקציות כלשהן עקב חוסר הקשר עם הילדים. התשובה היא לא. אתה יכול, רשאי וצריך לפנות לבית המשפט בבקשה מתאימה לגבי הסדרי הראייה אולם קח בחשבון שלאור גילם של הילדים, יתחשבו ברצונם ובאשר יש להם לאמר ולא ניתן יהיה להחליט עבורם מה לעשות.

forum moderator שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום מזונות