מנהלי הפורום

שלומי באשי - משרד עורכי דין

שלומי באשי - משרד עורכי דין

עו"ד שלומי באשי הינו בעל ניסיון של למעלה מ 20 שנים בתחום דיני המשפחה הכולל הופעות בבתי המשפט לענייני משפחה ובתי הדין הרבניים והוא מכהן זו השנה השביעית ברציפות כיו"ר הועדה לענייני משפחה בלשכת עורכי הדין מחוז תל אביב והמרכז. עו"ד באשי עורך השתלמויות מקצועיות והרצאות בתחום דיני המשפחה לציבור עורכי הדין ומרכז את תחום דיני המשפחה בלשכת עורכי הדין מחוז תל אביב והמרכז עבור ציבור עורכי הדין.

קביעת פגישה0539374958
חזרה לפורום

השלמת הכנסה

דור
דורי

אני ואישתי בתהליך גירושין. עדיין לא הגענו להסכם שכן אם יישבר היא הולכת לבית משפט לתביעת מזונות. לנו 2 ילדות בנות 3. אין לנו דירה כי אם אנחנו שוכרים וגם רכב אין, רק חשבון בנק עם מינוס שהולך וטופח. השכירות היא בגובה 3000 ש"ח דירה 4 חדרים ורצוני לדחוק בה, לעבור לדירה צנועה עם גובה שכירות בהתאם. הצעתי לה כי המזונות יהיו 2700 כולל מדור והיא מסרבת ורוצה הרבה יותר. היא משתכרת ב2500 ברוטו ואני 8000 ברוטו. מה עושים?

RE:
עו&
עו"ד שלומי באשי

שלום דורי, המזונות שהצעת נמוכים ! עליך לשפרם וכן לשאת במחצית מכל הוצאות החינוך של הבנות. בדרך של דחיקה לא תגיעו לשום הסכם ולא תצליחו לעבור את המשבר הזה כמו שצריך. שפר את הצעתך וחתום על הסכם גירושין כולל.