משפטי– זאפ
משפטיפורומיםמזונותנגזרת תשלום המזונות - הסדרי ראייה שווים

מנהלי הפורום

שלומי באשי - משרד עורכי דין

שלומי באשי - משרד עורכי דין

עו"ד שלומי באשי הינו בעל ניסיון של למעלה מ 20 שנים בתחום דיני המשפחה הכולל הופעות בבתי המשפט לענייני משפחה ובתי הדין הרבניים והוא מכהן זו השנה השביעית ברציפות כיו"ר הועדה לענייני משפחה בלשכת עורכי הדין מחוז תל אביב והמרכז. עו"ד באשי עורך השתלמויות מקצועיות והרצאות בתחום דיני המשפחה לציבור עורכי הדין ומרכז את תחום דיני המשפחה בלשכת עורכי הדין מחוז תל אביב והמרכז עבור ציבור עורכי הדין.

חזרה לפורום

נגזרת תשלום המזונות - הסדרי ראייה שווים

דור
דור

שלום עו"ד שלומי העניין הוא כזה: אני ואשתי לקראת גירושין, החלטה משותפת. יש לנו ילד בן שנתיים, אנחנו בשנות ה 30 לחיינו הילד בפעוטון שעלותו 2000 ₪ לחודש. אני מרוויח 7000 נטו ואשתי מרוויחה 5000 נטו. שוחחתי עם אשתי שהסדרי הראייה יהיו שווים פחות או יותר, קרי שהילד יישן אצלי יומיים (ושאשמח ליותר) בשבוע+כל סופ"ש שני+ חגים חצי חצי ולעניין זה אין לה התנגדות ( אפילו שמחה שאני רוצה ). הצעתי לפני שניכנס לתהליך של גישור או גרוע מכך, שאשלם לה 2000 ₪ ותו לא עד לגיל 18 ואז העברת כספים ישירות לילד. ההצעה שלי נובעת מכך שהילד כמעט חצי מהזמן אצלי וההוצאות שלה יקטנו ( נכון שמדור היא תצטרך לשלם בכל מקרה אך בשורה התחתונה הוא יהיה חצי מהזמן אצלי ) ובנוסף החשיבה היא שלא נצטרך להתעסק כל הזמן בחשבונאות כמה אני צריך לשלם לה. האם לדעתך ההצעה הוגנת אליה ואלי ? ממש תודה מראש. דור

RE:
שלו
שלומי באשי, עו"ד(נכתב ע"י: דור)

שלום דור, בהנחה שהסדרי הראייה יהיו כפי שציינת - ההצעה סבירה בהחלט.