לוגו אתר משפטי - הפורטל המשפטי לקהל הרחב
נגישות
מיכל

שיעורים פרטיים

שלום, בהסכם הגירושין שלי הוסכם על תשלום שיעורים פרטיים בהשתתפות שני ההורים לפי חצי מהסכום, האקס שלי מעולם לא מסכים לדבר ממה שאני מבקשת. לא הגיב כאשר העברתי לו אין ספור בקשות להשתתף בעלויות. לכן כדי לקבל אישור מבית משפט פניתי לבית הספר, כדי לבקש מהם המלצה על מתן שיעורים פרטיים עבור בני, בית הספר מסרב לקחת חלק בזה ולא מוכן להעביר אלי אישור כזה. איך אוכל לקבל את השתתפות האקס ומה אני צריכה כדי להגיע לבית המשפט עם האמצעים הטובים לחיובו של האב לשלם מחצית מהשיעורים הפרטיים? האם יש מקום במקרה כזה בו האב מסרב לשלם או להשתתף בעלויות שמעבר למזונות להעלאת דמי המזונות? תודה

שלומי באשי,עו"ד

שלום מיכל, משהו או אני או את מפספסת. יש לך הסכם גירושין שבו הוא מחוייב לשלם. זה פסק דין. גשי להוצאה לפועל עם הוכחות על ביצוע השיעורים. תעבירי את הכדור לצד שלו כדי שהוא יצטרך ללכת לבית משפט ולא את. לך כבר יש פסק דין

מיכל

תודה על התשובה, נכון אני כנראה פספסתי בשאלה, בפסק הדין הוא מחוייב לשלם אם יש המלצה מבית הספר או שהוא מסכים לשיעורים (הוא לא הסכים לשלם, יש לי התכתבויות ווטסאפ איתו, לא יודעת כמה רלוונטיות בבית המשפט), בבית הספר מסרבים לתת המלצה, הם פוחדים מתביעות. כמו כן קשה למצוא מורים פרטיים שמספקים חשבוניות (זו בעיה שאפשר לפתור). כך שאם אני מבינה נכון שבהוצאה לפועל לא בהכרח יאשרו את התשלום. תודה

forum moderator שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום מזונות