משה

גובה דמי המזונות

רציתי לדעת מהם דמי המזונות שעלי לשלם בגין שתי בנות, בנות שלוש ושנה. להלן הנתונים: משכורתי 8000₪ נטו משכורתה 5500₪ נטו אין משכנתא/ הוצאות על שכר דירה. שכר לימוד עבור הגנים הינם 6000₪. אשמח לדעת מהו גובה דמי המזונות שעלי לשלם? בתודה מראש, משה

שלומי באשי, עו"ד

שלום משה, מחצית מכל הוצאות החינוך של הילדים ומחצית מכל הוצאות רפואיות סך של 1,400 ש"ח לכל ילד. לגבי המדור אפשר להתווכח כי עליך לשלם 40% מהוצאות המדור - קרי - חשבונות וכיוב... לא אמרת כלום לגבי הסדרי הראייה