עמיחי

השפעת הסדרי ראיה על המזונות

אם אני לוקח את 2 ילדיי פעמיים בשבוע כולל לינה וכל סופש שני מיום שישי ב 14:00 עד מוצ"ש כולל לינה האם אפשר לקבוע שזו משמורת משותפת ? שכן הם איתי 6 ימים מתוך 14 8 ימים עם גרושתי ואז יש מקום לדרוש פה הפחתה ניכרת במזונות ??

שלומי באשי, עו"ד

שלום עמיחי, מתי נקבעו המזונות ? כמה ? ואיך ? האם בהסכם או בפסק דין ? האם במועד קביעת המזונות היו הסדרי הראייה זהים לאלו אותם אתה מתאר או שאלו הורחבו לאחר מכן ? מה נתוני ההשתכרות שלכם ? האם יש פערים גבוהים ? בהיעדר נתונים כאמור לעיל - אי אפשר להשיב על השאלה

עמיחי

שלום שלומי, המזונות נקבעו לפני הגט והסכם הגירושין . 4300 שח על 2 ילדים, בהחלטת בית משפט / פסק דין. ההסדרים היו זהים לכל אורך הדרך אני משתכר מעט פחות ממנה ויש לה כעצמאית פוטנציאל השתכרות גבהו בהרבה ממני !