לוגו אתר משפטי - הפורטל המשפטי לקהל הרחב
נגישות
מורן

הסדרי ראיה

היי אני גרושה 3 שנים יש לנו ילדה משותפת בת 4 משמורת אצלי , בהסכם גרושים מבית המשפטהסדרי הראיה הם : ימי שני ורביעיי אצל האב מסיום הגן עד 19.30 כל שבת שניה הילדה אמורה לישון אצלו וחג ומועדי ישראל בחלוקה שווה הבעיה היא שהוא לא לוקח אותה אף פעם ללינה אצלו בסופש -( ולי אין בעיה אם הוא לא רוצה ) כשהיא חולה היא לעולם לא משתתף בימי מחלה ותמיד אני זאת שנשארת איתה ומפסידה ימי עבודה בחופשים המצב דומה : כשיש חופשה מרוכזת נניח בסוכות פסח וחופש גדול הוא אף פעם לא לוקח אותה מהבוקר אלא רוצה להגיע בשעה 16.00 כמו בשעה שהוא מוציא מהגן הוא אף פעם לא לוקח אותה בחופשים לפעילות ולטיולים ומסתפק בלקחת אותה שעתיים שלוש לגימבורי מרגיש כאילו אם הוא משלם מזונות ולוקח אותה פעמיים בשבוע לשלוש שעות אז הוא מבחינתו עשה את שלו , וכאן שוב הכל נופל עלי ואני זאת שצריכה להפסיד ימי עבודה ולקחת חופש האם זה מצב תקין ? יש מה לעשות ?

שלומי באשי

שלום מורן, ברור שזה לא מצב תקין ולו רק בשל העובדה שהילדה מפספסת זמן עם אביה. לגבי אם יש מה לעשות - אני מבין מהכתוב שהאב כן מקיים הסדרי ראייה לפי מה שכתוב בהסכם ואילו הבעיה היא רק בנושאי החגים והחופשות והלינה בסוף השבוע. את יכולה להגיש תביעה לבית המשפט לקבלת תשלום עבור הזמנים אותם הוא לא מקיים - תביעה כזו נקראת תביעה לחיסרון כיס שנגרם כתוצאה מהפרת ההסכם. תביעות כאלו מתקבלות בבתי המשפט ויש בהחלט מצב שתביעה שכזו תעשה תיקון של המצב.

forum moderator שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום מזונות