משפטי– זאפ

מנהלי הפורום

שלומי באשי - משרד עורכי דין

שלומי באשי - משרד עורכי דין

עו"ד שלומי באשי הינו בעל ניסיון של למעלה מ 20 שנים בתחום דיני המשפחה הכולל הופעות בבתי המשפט לענייני משפחה ובתי הדין הרבניים והוא מכהן זו השנה השביעית ברציפות כיו"ר הועדה לענייני משפחה בלשכת עורכי הדין מחוז תל אביב והמרכז. עו"ד באשי עורך השתלמויות מקצועיות והרצאות בתחום דיני המשפחה לציבור עורכי הדין ומרכז את תחום דיני המשפחה בלשכת עורכי הדין מחוז תל אביב והמרכז עבור ציבור עורכי הדין.

קביעת פגישה
חזרה לפורום

מזונות

משה
משה

שלום רב אני שילמתי מזונות עבור ילד שהיה בצבא עד חודש מרץ השנה (2015) שילמתי במשך 36 חודשים. בנוסף אני אני מקבל קיצבת נכות כללית כ 1700שקל והוסיפו לי עבור המזונות עוד כ 900 שקל. את התוספת קיבלתי מחודש ספטמבר למרות ששילמתי מחודש מרץ.כלומר 6 חודשים פחות. בחודש מרץ אכן השתחרר ילדי מהצבא ומאז חזר התשלום של 1700 שקל בלבד. האם לא מגיע לי עבור 6 החודשים ששילמתי בהתחלה ולא קיבלתי את התוספת עבורם? לסיכום אני שילמתי בזמן הצבא 36 חודשים (1000 שקל)וקיבלתי עבור 30 חודשים. האם מגיע לי ההפרש או בגלל שהוא סיים את שירותו הצבאי במרץ אני לא זכאי לקבל? תודה מראש

RE:
מנה
מנהל הפורום

שלום משה, ביטוח לאומי זה של כולם ועל כן הכלל הוא ברור - לא משלמים על תקופות תפר.