שירה

מזונות

שלום רב בן זוגי גרוש פלוס ילדה לאחרונה הסתבר לי שאני בהריון (רווקה) בן זוגי מסתייג מחתונה לרבות ההריון כיצד יכולה להבטיח את עצמי אם לא אתחתן ובמידה ואתחתן אלו זכויות מגיעות לי מרכושו תודה וערב טוב

שלומי באשי, עו"ד

שלום שירה, לגבי מזונות הילד/ה אין כל בעיה כל עוד הוא מכיר באבהותו ורושם עצמו כאב הנולד במשרד הפנים. אז תכלי לתבוע מזונות ככל אם מאב. באם לא יעשה זאת תצטרכי להגיש בנוסף תביעה לאבהות על מנת לקבוע את אבהותו כדי לבסס את התביעה למזונות. לגבי רכוש- כל עוד את מצגוררת איתו ומקיימת איתו משק בית משותף, תוכלי לדרוש מחצית מכל הרכוש שנצבר במהלך חייכם המשותפים